top of page

OVER STONEAPPS

BIO

Stoneapps (Stone Applications) is een  natuursteen zetbedrijf gespecialiseerd in het traditioneel zetten van karakteristiek natuursteen en natuursteen-look wand en gevelbekleding. Of het nu gaat om een relatief klein project zoals het bekleden van een open haard met natuursteen, of het bekleden van een groter project zoals het aanbrengen van buitengevelisolatie met natuursteen-look steen afwerking, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Wij verzorgen met ongeëvenaarde passie en creativiteit een product van topkwaliteit zetwerk voor waanzinnige muren met textuur.

SERVICE

Stoneapps werkt samen met aannemers, architecten en particuliere klanten door het adviseren en toepassen van karakteristieke steenafwerking in nationale en internationale projecten. Hieronder een overzicht van onze diensten.

ZETWERK VAN GEKALIBREERDE NATUURSTENEN waaronder losse breukstenen, moulon stenen, natuursteenpanelen of natuursteen strips.

 

ZETWERK VAN GERECONSTRUEERDE STEENSTRIPS als zijnde decoratieve gevel en wandafwerking. We zijn bekend met de grotere fabrikanten van gefabriceerde steen afwerking.

 

ZETWERK VAN FLAGSTONES op gevel, wand en vloer. Flagstones zijn onregelmatig gevormde en relatief dunne onbewerkte natuurstenen.

 

STEENAFWERKING INCL. GEVELISOLATIESYSTEEM met geëxpandeerd polystyreen (EPS) of geëxtrudeerde polystyreen (XPS) en glasvezel pantserweefsel conform norm en geschikt voor lichtgewicht gefabriceerde steenstrips.

OUR STORY

Ontwerp%20zonder%20titel%20(1)_edited_edited_edited_edited.png

Passie! Dat is het juiste woord als omschrijving hoe mijn bedrijf in 2011 is gestart. Vanuit een liefhebberij voor ruw natuursteen is een passie ontstaan. Een passie om unieke muren en gevels te creëren met breukruw natuursteen. Het begon allemaal met kleine opdrachten zoals het bekleden van een open haard of schoorsteen, maar sinds 2015 werken we aan waanzinnige en omvangrijke projecten door heel Nederland en België. En door de unieke projecten en opdrachten maakt dit het werk zo variërend en uitdagend. Voor ieder project worden andere materialen gebruikt, met ieder een andere verwerking en dus andere uitstraling. Geen project is hetzelfde. 

 

Alex Koppelman (eigenaar/natuursteenzetter Stoneapps)

bottom of page